Uudelleen ehdokkaana, pieni esittäytyminen paikallaan…

Vaikkakin olen muuttanut naapurikunnasta Janakkalasta on syytä hieman esittäytyä lyhyesti ….

Olen 42 vuotias lähihoitaja( sairaanhoito ja huolenpito ) työskentelen Janakkalan terveyskeskus sairaalan siirto modulissa. Perheeseen kuuluu vaimo Jaana ja hänen kolme poikaa sekä kaksi kissaa.

Lähihoitajatutkinnon lisäksi olen valmistunut puhelinasentajaksi, tietokoneasentajaksi, pienkonemekaanikoksi, vartijaksi, turvalaiteasentajaksi.

Toimin valtuutettuna Janakkalassa sekä Kanta-Hämeen poliisilaitoksen poliisin neuvottelukunta jäsenenä vuoteen 2011 syyskuuhun saakka jolloin muutimme Hämeenlinnaan. Janakkalan Perussuomalaiset ry puheenjohtaja 2009-2011, Super-liiton paikallisosaston hallituksen varajäsen 2009. Perussuomalaisten Hämeen piirin piiritoimikunnan jäsen 2006—2007.

 

Janakkalan valtuustossa tuli koettua ja nähtyä kuinka paikallispolitiikka ja politiikot toimivat. Se antoi arvokasta kokemusta, kuinka kunnan asioita hoidetaan, tai kuntalaisten etuja ajetaan. Kyllä se vaan niin on, että enemmistöllä on merkitystä, vaikkakin neuvotteluillakin voi saada tuloksia aikaan. Tulipahan opittua pitämään puoliaan asioissa jotka oliva mielestäni tärkeitä, ja jos ei muuten, niin tuli ainakin kuulluksi mitä samanhenkiset kuntalaiset asioista ajattelevat.

Yhteishenki muiden valtuutettujen kanssa kyllä oli yllättävänkin positiivista. Vaikkakin asioista sanottin suoraan, ei henkilökohtaisuuksiin erimielisyyksissä menty, ja se on ammattimaisuutta.

Kaikenkaikkiaan jäi erittäin positiivinen mielikuva.

 

Tämä uudelleen ehdokkaaksi ryhtyminen oli kyllä aikas pitkän harkinnan tulos, on sen verran elämänmuutosta tullut lyhyellä aikaa , että tarvitsi harkinta-aikaa. Saas nähdä ei kauhean paljon vaalityölle jäänyt aikaa, mutta mukana ollaan ja PerusSuomalaista sanomaa levitetään.

Uusi kaupunki uudet kujeet…no kaupunkina Hämeenlinna on tuttu. Seutuyhteistyötä on tullut seurattua,  ja paikat kuten, Hauho ,Lammi, Tuulos, Renko ovat tulleet tutuiksi. Lammi ja Tuulos Hauholla asuessa, ja Rengossa asusteli siskoni jonkin aikaa. Eli ei ihan sokkoleikkiin lähdetä mukaan, vaikkakin hieman isommat kuviot haasteena.

Nyt lähimpinä päävaaliteemona on lapset, nuoret ja heidän hyvinvointi. Vanhuksia unohtamatta. Edelleen jatketaan suorasanaisena, rehellisenä, ja isänmaallisena.

-Se mitä ei osata opetellaan-

http://www.marko.laakso.peruss.kotisivukone.com/

css.php